Home

 • Wat is een zorgverzekering precies?

  Niemand wil graag ziek worden, maar dat ligt niet in onze handen. De meeste mensen hebben op een bepaald moment in hun leven medische zorg nodig en moeten terugvallen op de dekking van de ziektekostenverzekering. Het is dus essentieel om altijd verzekerd te blijven en uw polis op of voor de vervaldatum te verlengen.

  De respijtperiode voor het verlengen van de ziektekostenverzekering varieert meestal van een week tot 30 dagen. De aflossingsvrije periode voor de zorgverzekering is als een reddingslijn en moet als zodanig worden gebruikt. Als u de premie niet binnen de respijtperiode betaalt, vervalt uw polis en verliest u alle voordelen samen met de privileges en loyaliteitspunten die u in de loop van de tijd moet hebben verdiend.

  Wie heeft een ziektekostenverzekering nodig?

  Het simpele antwoord is iedereen. Een ziektekostenverzekering kan helpen om de kosten van kleine medische problemen of grote problemen te compenseren, waaronder operaties of behandeling voor levensbedreigende ziekten. Maar als u geen zorgverzekering hebt, wordt u daarvoor niet bestraft op grond van de Affordable Care Act.periode hebben bereikt).

  Er is veel over gesproken, maar hoe werkt het echt en waarom hebben we het nodig? Hier is een eenvoudige manier om ernaar te kijken: een ziektekostenverzekering is een plan of beleid dat een percentage van de doktersbezoeken en ziekenhuisrekeningen dekt. Het bestaat om de kosten van medische gebeurtenissen te helpen dekken, of ze nu gepland zijn of onverwachts plaatsvinden. Een ziektekostenverzekering kan ons ook beschermen als we ons goed voelen – en kan ons helpen ons zo te voelen – door middel van wellnessprogramma’s en preventieve zorg.

  Ikverzekerhetbeste.nl

 • ONLINE MARKETING VOOR EEN OUD BEDRIJF

  Ik heb onlangs het familiebedrijf van mijn ouders overgenomen, en laten we zeggen dat ze niet zoveel met internet te maken wilde hebben en erg traditioneel zijn. Dit betekent dus dat alles wat op internet stond op ons bedrijf erg minimaal en saai was. Natuurlijk vond ik dat wanneer ik het bedrijf over zou nemen er flink wat geknutseld moest worden aan eigenlijk zo beetje alles. 

  Ons bedrijf ligt niet ver uit de buurt van Rotterdam dus gingen wij in de omgeving van Rotterdam, Vlaardingen en Schiedam op zoek naar een online marketingbureau, we kwamen uiteindelijk uit bij Online Infinity, ik herkende wel wat mensen van het bedrijf dus ik besloot hun een berichtje te sturen. Omdat er zoveel aangepast moest worden kwamen zij bij mijn bedrijf langs en bespraken we alles wat veranderd moest worden. Zij vertelde mij dat dit een klus was wat wel even wat tijd ging kosten. Maar dat begreep ik volledig, uiteindelijk hielden ze mij altijd op de hoogte van het lopende proces. Er kwam al snel veel verandering aan de online marketing. Van mijn bedrijf en hier was ik razend enthousiast over. Ze hebben mij fantastische resultaten geleverd. Tot op de dag van ben ik blij dat ik met hen in zee ben gegaan. 

  online-infinity.nl